Kolommen toevoegen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Begrotingsmodellen > Opmaken wijzigen > Basis-eigenschappen >

Kolommen toevoegen

Kolommen kunnen aan de opmaak toegevoegd worden door ze vanuit de beschikbare kolommen te selecteren en toe te voegen.

De kolommen worden altijd in de opmaak geplaatst met de standaard eigenschappen.

Dubbelklik op de kolom, en de geselecteerde kolom wordt helemaal rechts van de aanwezige kolommen geplaatst.
Vervolgens kan de kolom verplaatst worden.

Selecteer één of meerdere kolommen (<Ctrl> + Linker muisknop) en sleep deze naar de gewenste plaats. De kolom wordt links van de kolom geplaatst waar de losgelaten wordt.