TRADXML

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Importeren >

TRADXML

Een TRADXML is een uitwisselingsbestand ontwikkelt voor de uitwisselingen van begrotingen tussen de verschillende versies van Ibis Calculeren voor Bouw.

Het kan ook gebruikt worden voor uitwisseling met derden. In het TRADXML zijn alle onderdelen van de begroting opgenomen, inclusief de meetstaten.

Voor het uitwisselen van begrotingen naar hogere (lees nieuwere) versies van Ibis Calculeren voor Bouw is dit uitwisselingsformaat niet noodzakelijk, maar voor de uitwisseling terug wel. Bij het inlezen wordt rekening gehouden met het begrotingsformaat van alle oudere versies.

Met het uitvoeren van de functie [Bestand] + [Importeren] +FunctieImportTradxml kan het juiste .xml bestand gekozen worden. Ook kan via 'drag' en 'drop' naar het Begroting beheer venster een TRADXML bestand geïmporteerd worden.

ImportTradXml

Het TRADXML bestand wordt omgezet in een Ibis Calculeren voor Bouw begroting en het bestand wordt geopend.