Exporteren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Traditionele meetstaten > Meetstaatmodellen > Functionaliteit meetstaatmodellen beheer >

Exporteren

Een naar Xml formaat geëxporteerd meetstaatmodel kan met een ander hardware systeem voor Ibis Calculeren voor Bouw worden uitgewisseld via import. Dit geldt zowel voor begroting gebonden als algemene meetstaatmodellen en een mix van beide. De export en import moet vanuit het modellen beheer worden gestart.

Met de functie FunctieExporterenkunnen een of meer geselecteerde meetstaatmodellen in een Xml export bestand worden opgeslagen.

MMExporteren